FIBERRIKA GLUTENFRIA PANNKAKOR MED QUINOA

proteinrika glutenfria pannkakor med quinoa

Helt underbara fiberrika pannkakor, glutenfria är de också. På bara tre ingredienser. Varje pannkaka innehåller:
124 kcal, 6 g fett, 15 g kolhydrater, 4 g protein och 35 g fiber.

Tid: 30 minuter + 15 minuter
Antal: 6-7 pannkakor

Ingredienser:

  • 2,5 dl quinoa
  • 3 dl mjölk
  • lite olja till stekning
  • ev topping

    Gör så:

    1. Blötlägg quinoa i kokt vatten för ca 30 minuter.
    2. Häll ut vatten och mixa i blender tillsammans med mjölken. Kör på höghastighet tills du får en slät smet.
    3. Stek pannkakor i lite olja.
    4. Servera med sylt eller chokladkräm. Kanske kvarg och lönnsirap för nyttigare och mer proteinrik variant.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.