KRÄMIG PISTAGEGLASS MED KESO

krämig pistageglass med keso

Tänk om du skulle kunna äta glass när du ville och ändå äta nyttigt? Glass till frukost eller mellis. Denna pistageglass är fullproppad med protein och innehåller naturligt sötningsmedel. Använd rabattkoden COOKIES för 5% rabatt på hela sortimentet hos KoRo
Innehåller ca 27 g protein per portion

Tid: 5 minuter + tid i frysen
Antal: 3 portioner

Ingredienser:

  • 500 g keso eller cottage cheese naturell
  • 3-4 msk KoRos pistagesmör (100% pistagenötter)
  • 0,5 dl- 1 dl lönnsirap eller annat sötningsmedel
  • ev hackade pistagenötter, flingsalt och/eller lite lönnsirap att toppa med

Gör så:

  1. Mixa allt i blender eller matberedare till en krämig konsistens.
  2. Häll i en form. Ev ringla lite med pistagesmör över och lite hackade nötter.
  3. Lått stå i frysen för minst 2 h eller längre.
  4. Ta fram i rumstemperatur minst 30 minuter innan den ska serveras.

Tips! Även god att äta direkt som mousse/kräm. Håller i så fall i kylskåp i 2-3 dagar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.