KRÄMIG PISTAGEGLASS MED KESO
Tänk om du skulle kunna äta glass när du ville och ändå äta nyttigt? Glass till frukost eller mellis. Denna pistageglass är fullproppad med protein och innehåller naturligt sötningsmedel. Använd rabattkoden COOKIES för 5% rabatt på hela sortimentet hos KoRo
Innehåller ca 27 g protein per portion
Tid: 5 minuter + tid i frysen
Antal: 3 portioner
Ingredienser:
- 500 g keso eller cottage cheese naturell
- 3-4 msk KoRos pistagesmör (100% pistagenötter)
- 0,5 dl- 1 dl lönnsirap eller annat sötningsmedel
- ev hackade pistagenötter, flingsalt och/eller lite lönnsirap att toppa med
Gör så:
- Mixa allt i blender eller matberedare till en krämig konsistens.
- Häll i en form. Ev ringla lite med pistagesmör över och lite hackade nötter.
- Lått stå i frysen för minst 2 h eller längre.
- Ta fram i rumstemperatur minst 30 minuter innan den ska serveras.
Tips! Även god att äta direkt som mousse/kräm. Håller i så fall i kylskåp i 2-3 dagar.



