PINSA QUATTRO FORMAGGI

En av de enklaste måltiderna jag vet. En pinsa toppad med det man själv gillar. Som i mitt fall ost på ost på ost. ÄLSKAR ost om någon har missat det.

Tid: 5
Antal: 1 portioner

Ingredienser:

  • 1 pinsa bröd
  • 4 msk färskost naturell typ Philadelphia
  • 1,5 dl riven mozzarella
  • 75 g chèvre ost
  • 150 g burrata

Gör så:

  1. Bred färskost över. Strö över riven mozzarella och toppa med chèvre ost i bitar.
  2. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader för ca 8-10 min eller tills osten har smält.
  3. Riv en burrata i mindre bitar och lägg över pinza. Strö över ev chiliflakes. Klart.
  4. Servera den med sallad. NJUTTTTT❗️

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.