VÅFFLADE POTATISBULLAR MED HEMMAGJORD SKAGENRÖRA

Helt underbar middag eller förrätt klar på under 30 minuter. Lyxigt. Du måste testa bara.
Tid: 10 minuter + 15 minuter
Antal: 4 portioner
Ingredienser:
- 8 potatisbullar
- 250 g handskadade räkor
- 2 krabbstick
- 2 dl majonnäs
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk hackad dill
- 1 msk röd kaviar
- salt och peppar
- 4 tsk röd kaviar
- Citronskivor halverade
- hackad gräslök
Gör så:
- Lägg en potatisbulle i het våffeljärn och stek den knaprig. Upprepa med resterande potatisbullar. Låt de kallna. Ev pensla våffeljärnet med lite olja eller smör innan första potatisbulle.
- Hacka räkor och krabbstick. Blanda med majonnäs, crème fraiche, kaviar och dill. Salta och peppra efter smak.
- Toppa potatisbullarna med skagenröra, en halv tsk röd kaviar, citronskivor och strö över gräslök.
- Servera ett gott vin till. Jag är helt förälskat i Bread & Butter Cabernet Sauvignon.


