back-button

Simona Muntean

Picture of the author

Calla Lily bouquet cake tutorial

En tårta med ombre-effekt i sex olika nyanser av grönt, dekorerad med blommor och blad i regal-ice. Tårtan är spacklad med smörkräm och täckt med ett tunt sp lock.

    Hur

    1.

    Förbered 6 skålar med lika delar av bottnar som färgas med Wiltons gelefärg, Moss grön.

    2.

    Grädda bottnarna i engångsformar på 23 cm.

    3.

    Varva glasskräm med whipped cheese frostning.

    4.

    Kyl tårtan ordentligt för att forma den med en vas kniv.

    5.

    Modellera blommor och blad i regal-ice som torkar snabbt och behåller formen.

    6.

    Spackla tårtan med smörkräm och täck med ett tunt sp lock för att dekorationerna ska fästa bättre.

    7.

    Rulla den färgade sp:n till stjälkar med olika tjocklek för en naturlig effekt.

    8.

    Klä hela tårtan noggrant.

    9.

    Placera kallorna på varandra och fäst dem med kristyr.

    10.

    Pensla stjälkarna med mörkgrön pulverfärg för en mer naturlig look.

    Ingredienser

    Bottnar

    Wiltons gelefärg, Moss grön

    Glasskräm

    whipped cheese frostning

    smörkräm

    sp lock

    regal-ice

    kristyr

    mörkgrön pulverfärg