Fodra en fyrkantig form, ca 20 X 20 cm, med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
En underbar chokladfudge med mini marshmallows som passar perfekt till en kopp varm choklad en krispig vinterdag.
1.
Fodra en fyrkantig form, ca 20 X 20 cm, med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
2.
I en skål blanda vitchoklad med 5 msk kondenserad mjölk.
3.
I en annan skål lägg mörk choklad i mindre bitar och resten av kondenserade mjölken.
4.
Mikra för 15-20 sekunder åt gången, rör om. Upprepa tills chokladen har smält.
5.
Häll i formen och jämna till ytan lite.
6.
Smält nu den vita chokladen i mikro i 15 sekunder åt gången.
7.
Häll den över hela mörka chokladen och strö över mini marshmallows.
8.
Tryck dem lätt med handen.
9.
Ställ formen svalt tills chokladen stelnar.
10.
Skölj en vass kniv i varmt vatten och skär i lagom stora bitar.
11.
Förvaras svalt i låda med lock.
350 g mörk choklad av bra kvalitét
250 g vit choklad
1 burk á 395 g kondenserad mjölk
ca 2 1/2 dl mini marshmallows