back-button

Simona Muntean

Picture of the author

CHOKLADSNITTAR MED PECANNOTTER

En läcker och enkel recept på chokladsnittar med pecannötter. Perfekt för fika eller dessert!

    Hur

    1.

    I en stor skål, grädde smör och socker tills ljus och fluffigt. Slå i vanilj och salt. Gradvis tillsätt mjöl och blanda väl. Täck och kyl.

    2.

    För fyllning smälta chokladflis och förkortning i en mikrovågssäker skål; rör om till slät. Lägg till 1/4 kopp för glasyr. Till kvarvarande choklad rör om pekannötter, mjölk, vanilj och salt. Täck och kyla tills det är kallt, ca 15 minuter.

    3.

    Placera en 16x12-in. bit folie i ett smurt bakplåt; strö lätt med mjöl. Dela degen i halva; placera en portion på folie. Rulla in i en 14x5-in. rektangel. Sprid hälften av påfyllningen i längden på hälften av degen till inom 1/2 av kanterna. Använd folie, vik degen över fyllningen; tätningskanter. Upprepa med resterande deg och fyllning.

    4.

    Baka vid 350 ° i 15-20 minuter eller tills det är guldbrunt. Kyl på en trådställ i 10 minuter.

    5.

    För glasyr, varm reserverad choklad; rör om i majssirap och vatten. Sprid över cookies. Kyl helt.

    6.

    Klipp breddvis i 3/4-in. remsor.

    Ingredienser

    3/4 kopp smör

    3/4 kopp brunt socker

    1-1 / 2 tsk vanilj extrakt

    1/2 tesked salt

    1-3 / 4 koppar mjöl

    1 kopp (6 uns) semisweet chokladflis

    1 matsked förkortning

    2/3 kopp finhackad pekannötter

    1/2 kopp sötad kondenserad mjölk

    1 tsk vanilj extrakt

    1/8 tsk salt

    1 msk lätt majssirap

    1 tsk vatten