I en stor skål, grädde smör och socker tills ljus och fluffigt. Slå i vanilj och salt. Gradvis tillsätt mjöl och blanda väl. Täck och kyl.
En läcker och enkel recept på chokladsnittar med pecannötter. Perfekt för fika eller dessert!
1.
I en stor skål, grädde smör och socker tills ljus och fluffigt. Slå i vanilj och salt. Gradvis tillsätt mjöl och blanda väl. Täck och kyl.
2.
För fyllning smälta chokladflis och förkortning i en mikrovågssäker skål; rör om till slät. Lägg till 1/4 kopp för glasyr. Till kvarvarande choklad rör om pekannötter, mjölk, vanilj och salt. Täck och kyla tills det är kallt, ca 15 minuter.
3.
Placera en 16x12-in. bit folie i ett smurt bakplåt; strö lätt med mjöl. Dela degen i halva; placera en portion på folie. Rulla in i en 14x5-in. rektangel. Sprid hälften av påfyllningen i längden på hälften av degen till inom 1/2 av kanterna. Använd folie, vik degen över fyllningen; tätningskanter. Upprepa med resterande deg och fyllning.
4.
Baka vid 350 ° i 15-20 minuter eller tills det är guldbrunt. Kyl på en trådställ i 10 minuter.
5.
För glasyr, varm reserverad choklad; rör om i majssirap och vatten. Sprid över cookies. Kyl helt.
6.
Klipp breddvis i 3/4-in. remsor.
3/4 kopp smör
3/4 kopp brunt socker
1-1 / 2 tsk vanilj extrakt
1/2 tesked salt
1-3 / 4 koppar mjöl
1 kopp (6 uns) semisweet chokladflis
1 matsked förkortning
2/3 kopp finhackad pekannötter
1/2 kopp sötad kondenserad mjölk
1 tsk vanilj extrakt
1/8 tsk salt
1 msk lätt majssirap
1 tsk vatten