back-button

Simona Muntean

Picture of the author

#engulvecka

En berättelse om att anta Risentas utmaning att äta vegetariskt i en vecka och de olika rätter som lagades under veckan.

    Hur

    1.

    Börja med quinoaburgare men skippa brödet och stek tjocka aubergineskivor till.

    2.

    Servera burgarna med fräsch sallad, lök och en god vitlöksdressing.

    3.

    Gör kikärtsbiffar och servera dem på en salladsbädd med färsk chili och thai söt chilisås.

    4.

    Toppa biffarna med massa chili och sås för en het och god smak.

    5.

    Servera linsotto i djupa tallrikar med en sallad på polka och gulbetor med balsamico samt knäckebröd.

    6.

    Blanda i små fina frysta ärtor och massor av parmesan i linsotton för en krämig konsistens.

    7.

    Gör kikärtsbollar och servera dem på en salladsbädd med krispig sallad, färsk lök och gröna och gulatomater.

    8.

    Toppa salladen med vitlöksdressing för en underbart god smak.

    Ingredienser

    1 cup quinoa

    2 slices aubergine

    1 portion salad

    1 onion

    1 clove garlic

    1 cup chickpea

    1 fresh chili

    1 tablespoon Thai sweet chili sauce

    1 low carb tortilla

    1 mushroom

    1 polka beet

    1 tablespoon balsamic vinegar

    1 slice rye bread

    1 tablespoon frozen peas

    1 tablespoon parmesan

    1 portion crispy salad

    1 green tomato

    1 yellow tomato

    1 tablespoon garlic dressing

    1 portion chickpea balls

    1 green onion