VÅFFLADE POTATISBULLAR MED HEMMAGJORD SKAGENRÖRA

Våfflade potatisbullar med hemmagjord skagenröra

Helt underbar middag eller förrätt klar på under 30 minuter. Lyxigt. Du måste testa bara.

Tid: 10 minuter + 15 minuter
Antal: 4 portioner

Ingredienser:

  • 8 potatisbullar
  • 250 g handskadade räkor
  • 2 krabbstick
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk röd kaviar
  • salt och peppar
  • 4 tsk röd kaviar
  • Citronskivor halverade
  • hackad gräslök

Gör så:

  1. Lägg en potatisbulle i het våffeljärn och stek den knaprig. Upprepa med resterande potatisbullar. Låt de kallna. Ev pensla våffeljärnet med lite olja eller smör innan första potatisbulle.
  2. Hacka räkor och krabbstick. Blanda med majonnäs, crème fraiche, kaviar och dill. Salta och peppra efter smak.
  3. Toppa potatisbullarna med skagenröra, en halv tsk röd kaviar, citronskivor och strö över gräslök.
  4. Servera ett gott vin till. Jag är helt förälskat i Bread & Butter Cabernet Sauvignon.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.