back-button

Simona Muntean

Picture of the author

VISPAD KESO MED MARINERADE TOMATER

  • 6 personer

Blir inte du sugen på att testa? En krämig kesoröra som funkar lika bra som förrätt till middag som till dipp på fredagsmyset?

Hur

Gör så här

1.

Pensla bröden med olivolja och strö över vitlökspulver. Grilla ett par minuter i ugnen på 200 grader, över och under värme

2.

Dela tomaterna och hacka fint allt grönt. Blanda med olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra

3.

I matberedare eller blender vispa slät keso med fetaost och olivolja

4.

Servera röra med marinerade tomater och ristad bröd. OBS! Gött att äta som förrätt eller som lättare rätt i en varm sommardag. Nju!

Ingredienser

Ingredienser

12 baguetteskivor

olivolja att pensla bröden med

vitlökspulver

500 g keso

100 g fetaost

2 msk olivolja

250 g körsbärstomater

2 msk hackad persilja

2 msk hackad basilika

4 msk olivolja

2 msk balsamvinäger

salt och peppar efter smak