back-button

Simona Muntean

Picture of the author

LOTUS BISCOFF CHEESECAKE

  • 12 personer

Godaste Biscoff cheesecaken! Du får inte missa denna goding

Hur

Gör så här

1.

Fordra ev botten på en form, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper och ställ åt sidan

2.

Finkrossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa

3.

Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering

4.

Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan

5.

Ställ i kylen för minst 3 timmar

6.

Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken. Garnera med krossade och/halverade kex

Ingredienser

Botten

20 st Lotus Biscoff kex

50 g smält smör, normal saltat

Fyllning

600 g färskost naturell

1 dl vispgrädde

1 dl florsocker

6 msk Lotus Biscoff spread

Garnering

6 msk Lotus Biscoff spread

Lotus Biscoff kex fyllda halverade till garnering

Finkrossade Lotus Biscoff kex