Fodra botten och kanterna på en rund form med löstagbara kanter, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
Snart är påsken här och i samarbete med Hemmakväll Sverige har jag tagit fram en riktigt mumsig no-bake cheesecake som endast tar 30 min att göra! Spana in dem påskiga Anthon Berg marsipanäggen från Hemmakväll som jag har använt som topping! GLAD PÅSK!
1.
Fodra botten och kanterna på en rund form med löstagbara kanter, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
2.
Blanda kex och smör till botten i matberedare till en grynig blöt massa.
3.
Tryck ut kexmassan i botten på formen.
4.
Ställ i frysen tills du gör cheesecakefyllningen.
5.
Rör färskost och florsocker mjuk och krämig.
6.
Tillsätt chokladkräm och vänd med en slickepott, övervispa inte.
7.
Häll fyllningen i formen och jämna till ytan.
8.
Ställ kallt i frysen någon timme.
9.
Garnera med marsipanägg och kexsmulor.
10.
Förvaras sen i kylskåp till serveringen.
30 stycken Mariekex finkrossade
100 g smör smält
400 g färskost naturell
0.5 – 1 dl florsocker
200 g chokladkräm typ Nutella
Anthon Berg marsipanägg halverade och kexsmulor till garnering