Sätt ugnen å 175 grader, över och undervärme. Smörj och mjöla en hög form, med löstagbara kanter, ca 18 cm i diameter, och ställ åt sidan.
Den enklaste vaniljcheesecake du kan baka och så himla god det är. Du måste lova mig du ska testa. Denna gjorde jag av rester, hade massa yoghurt, färskost och kvar som jag inte visste vad jag skulle göra av. Blev en ljuvlig cheesecake. Du kan servera den med frukt eller bärkompott. Jag bara slevade i mig cheesecake.
1.
Sätt ugnen å 175 grader, över och undervärme. Smörj och mjöla en hög form, med löstagbara kanter, ca 18 cm i diameter, och ställ åt sidan.
2.
Vispa alla ingredienser i en stor skål i ca 1 minut. Häll i formen.
3.
Täck med aluminium folie de första 30 minuterna. Ta bort folien och fortsätt baka för ca 30 min till tills cheesecaken får en fin yta.
4.
Låt cheesecaken kallna i formen. Sikta florsocker över innan servering.
5.
Tips! Servera den riktigt kyld med bär och grädde till.
500 g kvarg naturell
150 g färskost typ Philadelphia
350 g turkisk yoghurt 10 %
4 ägg
1 dl strösocker
2 påsar vaniljpudding pulver*
florsocker att sikta över